About us

High-quality catering greatly contributes to the success of a business meeting, a conference, or any corporate event. Whether it’s a brief lunch or full-day catering service, our team provides the excellent food and the high professional expertise necessary for it.

Company profile

Our company was established in 2012 as a small business, currently operated by three owners, all of whom are masters in their respective fields (two master chefs and one restaurant master). They are active participants in both the Hungarian National Gastronomy Association and its local branch.

As small entrepreneurs, we began building our company, initially operating a leased property. To ensure its growth, we have been running another catering facility for seven years now: the Bambusz Restaurant, located within the Nyíregyháza Zoo, responsible for serving visitors. This unit functions as a self-service restaurant.

Our à la carte restaurant, Tirpák Inn, currently operates as an event center. It hosts various family and social gatherings, such as birthdays, weddings, anniversary lunches, or dinners, whether for small or large groups. Our restaurant also serves as a venue for corporate events, like conferences. We offer a gastronomic experience that combines traditional Hungarian flavors and local specialties with contemporary, light, and trendy culinary creations, catering to the demands of modern times.

Whether it’s a sit-down dinner or a cocktail reception, alongside the excellent dishes prepared by our skilled chefs, our attentive and friendly restaurant staff ensures that our guests have a wonderful experience.”

 

 

 

Szoboszlai Gyula

1996 óta mesterszakács - 2004 óta az MNGSZ tagja - 2010-ben Venesz József díjas mesterszakács lett

Guinnes rekorder

2006. szeptemberében a Nyíregyházi Őszi Gyümölcskarnevál rendezvénysorozat nyitó napján 2006 adag káposztáspaszuly leves 2008. Újfehértói fürtös meggyleves 2500 adagban 2009. őszén a Demecseri Káposztás napok keretében, egytálétel kategóriában - káposztás-tésztáshúst készítettünk.

Filozófia

Naprakész, magas szintű szakmai ismeretekkel helytállni minden nap, egy szerető család támogatásával.

horvátországi köszönet

Munkánkért a horvát kormány hálájuk kiefejezéseként egy elismerő oklevelet küldtek nekünk. Köszönjük és örülünk, hogy segíthettünk. (Képen balról jobbra Cziránku István, Szanyi András, Szoboszlai Gyula

"Nem volt a bakancslistánkon, hogy 5,3-as erősségű földrengésben főzzünk, de végül sikerült és abszolút megérte."

“Összeszedtük amink van, és rengeteg felajánlást is kaptunk. Végül 50 kg krumplival, 40 kg zöldséggel, 40 db tojással, és 10 kg liszttel indultunk útnak. A cél az volt, hogy minél több ételt készíthessünk a rászoruló családoknak. Először Sziszekbe mentünk, ott 700 adag babgulyást főztünk ebédre, majd estére átmentünk Nebojanba, ahol 500 adag lepcsánkát sütöttünk vacsorára.

Ismét bebizonyosodott, hogy milyen csodálatos dolog adni – folytatta. Rengeteg szeretetet, hálás tekintetet kaptunk a helyiektől, ezeket a pillanatokat soha nem fogjuk elfelejteni. A horvát tűzoltók annak ellenére is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, hogy már napok óta alig aludtak. Ha kellett, vizet hoztak, és a rászorulóknak is segítettek kiszállítani az ételcsomagokat. Le a kalappal előttük, hihetetlen az az összefogás, aminek szemtanúi lehettünk.” (Szoboszlai Gyula)

Forrás: ripost.hu, Metropol