Rólunk

A minőségi catering nagyban hozzá járul egy partnertalálkozó, meeting vagy más céges rendezvény sikeréhez. Legyen szó rövid ebédről, akár egész napos catering ellátásról, csapatunk biztosítja az ehhez szükséges kiváló ételeket és a magas szakmai hátteret.

Cégbemutató

Cégünk 2012-ben alakult kisvállalkozásként, melyet jelenleg 3 fő tulajdonos üzemeltet, akik mind mesterek a szakmájukban (2 fő mesterszakács és 1 fő éttermi mester) és aktív dolgozói a
cégnek napi szinten. A tulajdonosok aktív tagjai a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségnek valamit annak helyi egységének is.

Mint kisvállalkozók kezdtük cégünk építését, amely egy bérlemény működtetésével indult, majd növekedésének biztosításához újabb vendéglátó egységet üzemeltetünk már hetedik éve, ez a Bambusz Étterem, amely Nyíregyházi Állatpark területén található és a látogatók étkeztetéséért felelős. Ezen egységünk önkiszolgáló étteremként funkcionál. A ’lacart éttermünk a Tirpák csárda, mely jelenleg rendezvényközpontként működik. A családi és baráti összejövetelekhez (pld. születésnapok, esküvők, évfordulós ebédek vagy
vacsorák) ad otthont akár kisebb létszámú akár nagyobb létszámú az adott rendezvény. A céges rendezvényhez ( pld. konferenciák) is helyszínt adó éttermünkben a hagyományos magyaros ízeket bemutató és a térségre jellemző étkek mellett a mai kor igényeit kiszolgáló könnyed és ugyanakkor a mai divatos formában igényelt gasztronómiai élményt is kínálhatunk. Legyen akár ültetett, akár állófogadásos rendezvény kiváló szakácsaink étkei mellett vendégeink kedves és odafigyelő éttermi kollégáink kiszolgálásában sem fognak csalódni.

Szoboszlai Gyula

1996 óta mesterszakács - 2004 óta az MNGSZ tagja - 2010-ben Venesz József díjas mesterszakács lett

Guinnes rekorder

2006. szeptemberében a Nyíregyházi Őszi Gyümölcskarnevál rendezvénysorozat nyitó napján 2006 adag káposztáspaszuly leves 2008. Újfehértói fürtös meggyleves 2500 adagban 2009. őszén a Demecseri Káposztás napok keretében, egytálétel kategóriában - káposztás-tésztáshúst készítettünk.

Filozófia

Naprakész, magas szintű szakmai ismeretekkel helytállni minden nap, egy szerető család támogatásával.

horvátországi köszönet

Munkánkért a horvát kormány hálájuk kiefejezéseként egy elismerő oklevelet küldtek nekünk. Köszönjük és örülünk, hogy segíthettünk. (Képen balról jobbra Cziránku István, Szanyi András, Szoboszlai Gyula

"Nem volt a bakancslistánkon, hogy 5,3-as erősségű földrengésben főzzünk, de végül sikerült és abszolút megérte."

„Összeszedtük amink van, és rengeteg felajánlást is kaptunk. Végül 50 kg krumplival, 40 kg zöldséggel, 40 db tojással, és 10 kg liszttel indultunk útnak. A cél az volt, hogy minél több ételt készíthessünk a rászoruló családoknak. Először Sziszekbe mentünk, ott 700 adag babgulyást főztünk ebédre, majd estére átmentünk Nebojanba, ahol 500 adag lepcsánkát sütöttünk vacsorára.

Ismét bebizonyosodott, hogy milyen csodálatos dolog adni – folytatta. Rengeteg szeretetet, hálás tekintetet kaptunk a helyiektől, ezeket a pillanatokat soha nem fogjuk elfelejteni. A horvát tűzoltók annak ellenére is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, hogy már napok óta alig aludtak. Ha kellett, vizet hoztak, és a rászorulóknak is segítettek kiszállítani az ételcsomagokat. Le a kalappal előttük, hihetetlen az az összefogás, aminek szemtanúi lehettünk.” (Szoboszlai Gyula)

Forrás: ripost.hu, Metropol